Dostava

Uporabnik lahko izbira med dostavno službo DPD ali drugim dobaviteljem po izbiri ponudnika ter osebnim prevzemom na sedežu podjetja Veverica d.o.o.

Kupljeni izdelki bodo dostavljeni na kateri koli naslov na območju Slovenije.

Od trenutka, ko uredite naročilo na naši spletni strani, se dostava izvede v roku enega dneva do treh delovnih dni. To je odvisno od izbranega načina plačila.

Za blago na zalogi je dobavni rok od enega dneva do treh delovnih dni, v kolikor pa blago ni na zalogi, je uporabnik o tem pa tudi o ocenjenem oz. predvidenem roku dobave obveščen pred zaključkom nakupa.

Stroški pakiranja in dostave enega paketa na naslov v Sloveniji znašajo 4,20 €. Za naročila, ki skupaj znašajo več kot 50 €, je dostava po Sloveniji brezplačna. Osebni prevzem je brezplačen.

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 11. uro, za izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo že isti dan, če je bilo izbrano plačilo ob dostavi. V primeru, da je naročilo opravljeno po 11. uri, bo poslano naslednji delovni dan.

V primeru plačila preko bančnega nakazila (Direct Bank Transfer) bo rezervacija na izbrani izdelek veljavna tri dni – v tem času je potrebno izvesti plačilo. Izdelek vam bomo poslali na dan prejema sredstev na račun spletne trgovine, če bo naročilo izvedeno pred 11. uro, ali naslednji delovni dan, če bo opravljeno po 11. uri.

Pri izbiri osebnega prevzema bo rezervacija na izbrani izdelek veljavna tri dni. Blago boste lahko prevzeli že isti delovni dan po naročilu na spletni strani in ga plačali z gotovino. V “opombe ob naročilu” nam sporočite ustrezen čas in napišite, da boste prevzeli naročeno blago osebno na naslovu: Ljubljanska cesta 74, 3000 Celje. Delovni čas: od ponedeljka do petka po predhodnem dogovoru.

Naročila, naročena v soboto ali nedeljo ter med prazniki, bomo poslali na prvi delovni dan.

Stroške morebitnega vračila blaga krije kupec.

V primeru dostave napačnega blaga stroške vračila krije spletna trgovina www.vvk.si.