Konstruktor Robot Kuščar

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: VVKYOZA1862

Konstruktor Robot – kuščar omogoča otrokom, da naredijo svojega robota. Robot, ki ga lahko naredite, obvlada umetno inteligenco. Tako kot pravi avstralski kuščar, če mu grozi nevarnost, tudi robot gubo spremeni v ovratnik in odpira usta, da bi prestrašil napadalca. Zna celo mežikati z očmi! Kuščar ima infrardeči senzor in dva programa vedenja: beg in zasledovanje. V prvem primeru bo panično bežal, v drugem pa se vas bo trudil prestrašiti. V času teh akcij kuščar odpira svoj ovratnik, utripa z očmi in odpira usta.

27.50

Na zalogi

Količina:
Primerjava

Opis izdelka

Konstruktor Robot – kuščar omogoča otrokom, da naredijo svojega robota, ki bo živel kar pri vas doma. To je kopija kuščarja – agame, ki prebiva v gozdovih Avstralije. Ponavadi je rumeno-rjave ali črno-rjave barve. Ima rep, ki je dolg približno 2/3 njegove dolžine telesa. Kuščar ima zanimivo posebnost – veliko kožno gubo okrog glave. Robot, ki ga lahko naredite, obvlada umetno inteligenco. Tako kot pravi avstralski kuščar, če mu grozi nevarnost, tudi robot gubo spremeni v ovratnik in odpira usta, da bi prestrašil napadalca. Zna celo mežikati z očmi! Kuščar ima infrardeči senzor in dva programa vedenja: beg in zasledovanje. V prvem primeru bo panično bežal, v drugem pa se vas bo trudil prestrašiti. V času teh akcij kuščar odpira svoj ovratnik, utripa z očmi in odpira usta.

Omenjeni konstruktor je odličen za učenje in kot hobi otrok, saj razvija posebne spretnosti modeliranja. Lahko služi tudi kot okrasek v otroški sobi, saj ima privlačno obliko. Dimenzije igrače so 39 x 23 x 11 cm. V kompletu so posamezni deli, električni motor, ročne in montažne sheme. Dimenzije embalaže so 36 х 23 х 8 cm. Igrača je namenjena otrokom, starejšim od 10 let.

Za delovanje so potrebne štiri baterije AAA (niso v kompletu).

Set je pakiran v privlačni kartonasti embalaži in je odličen kot darilo.

Additional Information

Dimenzije 36 × 23 × 8 cm
Oznaka CE

Primerno za

, , ,

Priporočena starost

Ta spletna stran uporablja piškotke, da izboljša kakovost brskanja.