Sale Out of stock
Plastelin-set-Ebavro-Kmetija1

Plastelin set Ebavro Kmetija

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: VVKYOZA1560

9.40 5.50

Ni na zalogi

Primerjava

Opis izdelka

Kdo bo živel na veseli kmetiji, ki jo bo ustvaril vaš otrok? Krave in ovce, prašički ter pes! Plastelin set Ebavro Kmetija je zanimiv otroški set, ki otrokom omogoča neverjetno ustvarjanje! Z združevanjem različnih barv lahko otroci ustvarijo različne vrste živali. Pri tem jim bodo pomagale sheme za modeliranje, saj je na njih korak za korakom opisan proces, kako lahko ustvarijo kmetijo.To je set za uresničevanje najzanimivejših idej! Je zelo mehek in prijeten na dotik.

Igranje s plastelinom predstavlja samo užitek!

V kompletu boste našli:

12 praznih lončkov za shranjevanje plastelina,

–       48 kosov plastelina različnih barv, pri čemer je vsak v svoji vrečki,

–       tri lopatice za lažje oblikovanje,

–       sheme za modeliranje.

Oblikovanje s plastelinom je najkoristnejša aktivnost za otroške prste, saj otrokom pomaga pri razvoju njihovih motoričnih veščin. Zagotovo veste, da imajo otroci radi preproste otroške igre s plastelinom, morda pa ne veste tega, da so tovrstne igre zelo koristne in razvijajo vztrajnost ter domišljijo. Razvijanje prstov bo pomagalo tudi pri razvoju otrokovega govora!

Najpomembneje je, da plastelin omogoča neverjetne priložnosti za uresničitev otroške domišljije. Mehka plastična masa različnih barv bo prinesla veliko veselja in užitka odraslim pa tudi otrokom.

Igra razvija otroško domišljijo, koncentracijo pozornosti, ročno zmogljivost in trening oči, predvsem pa vam omogoča ogromen užitek pri ustvarjanju. Sami morate le pustiti prosto pot svoji domišljiji! Na koncu boste prijetno presenečeni!

V vsakem primeru je igra s plastelinom varna in zanimiva ter pomaga otrokom razviti domišljijo, abstraktno razmišljati in razviti njihove manjše motorične veščine.

Set je pakiran v privlačni kartonasti embalaži in je odličen kot darilo.

Additional Information

Dimenzije 31.5 × 18 × 5.5 cm
Oznaka CE

Primerno za

, , ,

Priporočena starost

Ta spletna stran uporablja piškotke, da izboljša kakovost brskanja.