Plastelin set Kid’s Dough Cake fun

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: VVKSWG1851

Ustvarjalni otroški plastelin set Kid’s Dough Cake fun otrokom omogoča, da naredijo svoje sladice. Slaščičarna je lahko kar pri vas doma! Omogočite otrokom, da pripravijo prav posebne in neverjetne piškote, torte ter pecivo. Z združevanjem različnih barv lahko ustvarite vse, kar želite, in si izmišljate modne dodatke ter okraske zanje.

V kompletu boste našli:

  • tri lončke plastelina različnih barv (vsak približno 35 g),
  • pribor in pripomočke za kuhanje: nož, vilice, žličke, valjar,
  • različne vrste vzorcev za oblikovanje okraskov,
  • figurice za izrezovanje oblik iz plastelina.

6.90 4.00

Na zalogi

Količina:
Primerjava

Opis izdelka

To je set za uresničevanje najzanimivejših idej! Igranje s plastelinom predstavlja samo užitek!

Ustvarjalni otroški plastelin set Kid’s Dough Cake fun otrokom omogoča, da naredijo svoje sladice. Slaščičarna je lahko kar pri vas doma! Omogočite otrokom, da pripravijo prav posebne in neverjetne piškote, torte ter pecivo.Z združevanjem različnih barv lahko ustvarite vse, kar želite, in si izmišljate modne dodatke ter okraske zanje.

V kompletu boste našli:

  • tri lončke plastelina različnih barv (vsak približno 35 g),
  • pribor in pripomočke za kuhanje: nož, vilice, žličke, valjar,
  • različne vrste vzorcev za oblikovanje okraskov,
  • figurice za izrezovanje oblik iz plastelina.

Oblikovanje s plastelinom je najkoristnejša aktivnost za otroške prste, saj otrokom pomaga pri razvoju njihovih motoričnih veščin. Zagotovo veste, da imajo otroci radi preproste otroške igre s plastelinom, morda pa ne veste tega, da so tovrstne igre zelo koristne in razvijajo vztrajnost ter domišljijo. Razvijanje prstov bo pomagalo tudi pri razvoju otrokovega govora!

Najpomembneje je, da plastelin omogoča neverjetne priložnosti za uresničitev otroške domišljije. Mehka plastična masa različnih barv bo prinesla veliko veselja in užitka odraslim pa tudi otrokom.

Igra razvija otroško domišljijo, koncentracijo pozornosti, ročno zmogljivost in trening oči, predvsem pa vam omogoča ogromen užitek pri ustvarjanju. Sami morate le pustiti prosto pot svoji domišljiji! Na koncu boste prijetno presenečeni!

V vsakem primeru je igra s plastelinom varna in zanimiva ter pomaga otrokom razviti domišljijo, abstraktno razmišljati in razviti njihove manjše motorične veščine.

Set je pakiran v privlačni kartonasti embalaži in je odličen kot darilo.

Additional Information

Dimenzije 26 × 21 × 5 cm
Oznaka CE

Primerno za

, , ,

Priporočena starost

Ta spletna stran uporablja piškotke, da izboljša kakovost brskanja.