od 8 leta

Default
  9

   View as: Grid List

   Results 1 of 2

   • 3D Sestavljanka Delfine za otroke puzzle prodaja poceni
    3D Sestavljanka Delfine za otroke puzzle prodaja poceni
    Quick View

    3D sestavljanka Delfini je unikaten set, ki otroku omogoča ustvariti volumnato sliko. Na začetku sestavite osnovni del slike, kjer bo prostor za volumnate elemente. Deli delfinov se združujejo s pomočjo posebnih sponk. Pripravljene prostorninske elemente postavite na ustrezna mesta. Dimenzije slike so 45 x 60 cm. Debelina delfinov je 6 cm.

    V kompletu so:

    – deli sestavljanke (250 kosov+),

    – deli za sestavljanje volumnatih delfinov,

    – sponke,

    – lepilo za sestavljanko,

    – navodila.

    Pripravljeno sliko lahko daste v okvir in z njo okrasite sobo.

    Ukvarjanje s sestavljankami otroku pomaga razvijati prostorninsko mišljenje, potrpežljivost in ročne spretnosti.

    Set je pakiran v privlačni embalaži in je odličen kot darilo!

    Primerjava
   • 3D Sestavljanka Srce puzzle slovenija za otroke
    3D Sestavljanka Srce puzzle slovenija za otroke
    Quick View

    3D sestavljanka »Srce« je unikaten set, ki otroku omogoča ustvariti volumnato sliko. Na začetku sestavite osnovni del slike, kjer bo prostor za volumnate elemente. Deli srca in rož se združujejo s pomočjo posebnih sponk. Pripravljene prostorninske elemente postavite na ustrezna mesta. Dimenzije slike so 45 x 60 cm. Debelina srca je 8 cm.

    V kompletu so:

    – deli sestavljanke (250 kosov+),

    – deli za sestavljanje volumnatega srca in rož,

    – sponke,

    – lepilo za sestavljanko,

    – navodila.

    Pripravljeno sliko lahko daste v okvir in z njo okrasite sobo.

    Ukvarjanje s sestavljankami otroku pomaga razvijati prostorninsko mišljenje, potrpežljivost in ročne spretnosti.

    Set je pakiran v privlačni embalaži in je odličen kot darilo!

    Primerjava
   • Igrača Robot razvojne znanstvene igrače
    Igrača Robot razvojne znanstvene igrače
    Quick View

    Igrača Robot – akrobat je robot, ki ga lahko vaš otrok sestavi kar samostojno. Ta robot lahko hodi, pleše in se celo preobrača. Če pa bo padel, bo vstal sam brez pomoči! To zmore zaradi senzorjev, ki so vgrajeni v robotovo telo. Proces sestavljanja lahko otroku pomaga spoznati, iz česa so zgrajeni mehanizmi oziroma kako delujejo zobniki, verige in drugi deli robota. Za izdelavo igrače niso potrebna orodja in lepilo. Komplet otroku omogoča učenje in zabavo hkrati. Pripravljena igrača lahko postane malčkov prijatelj, s katerim bosta skupaj preživela dolgo časa!

    Za delovanje pripravljenega robota sta potrebni dve bateriji 1,5V AA (nista v kompletu).

    Set je pakiran v barvni kartonasti embalaži in bo odlično darilo za mladega inženirja!

    Primerjava
   • plastične kocke za otroke konstruktorji konstrukcijske igrače
    plastične kocke za otroke konstruktorji konstrukcijske igrače
    Quick View

    Konstruktor Electronic block z LED lučkami (19 delov) je zanimiva ideja za preživljanje prostega časa! Podarite otroku čudež! Set sestavljajo plastični deli z vgrajenimi LED lučkami in električno vezjo. Otrok lahko iz kock zgradi fantastične stavbe ali objekte, ki se bodo svetili. Bloki omogočajo uravnavanje moči osvetlitve na treh ravneh, tj. od slabe do močne. V kompletu je 19 delov za zgradbo, med katerimi je tudi prostor za namestitev treh baterij 1,5 АА (slednje niso v kompletu). Namesto navadnih baterij lahko uporabite polnilne baterije, za polnjenje katerih skrbi USB vmesnik. Ta igrača bo otroka zanimala dolgo časa, saj bo iz svetlečih kock lahko ustvaril veliko novih pravljičnih zgradb! Naj otrok preprosto pusti prosto pot svoji domišljiji!

    Primerjava
   • Out of stock
    Kreativni ustvarjalni set Električno lončarsko kolo
    Kreativni set Električno lončarsko kolo
    Quick View

    Kreativni set Lončarsko kolo otroku omogoča fantastično zabavo, saj lahko sam ustvari kozarec, skodelico, svečnike in še veliko več. Otrok mora le pustiti prosto pot svoji domišljiji! S tem setom se bo vaš otrok na zabaven način izučil za enega najstarejših poklicev – lončarja. Poleg tega komplet vključuje barve, s katerimi lahko otrok ustvarja po svoji domišljiji.

    V ustvarjalnem setu so:

    • lončarsko kolo, ki omogoča dvostopno spreminjanje hitrosti,
    • dva kosa gline s skupno maso 0,8 kg,
    • šest barv,
    • čopič za risanje,
    • orodja za izdelavo okraskov na lončeni posodi,
    • pripomoček za odstranitev končnega izdelka od lončarskega kolesa.

    Lončarsko kolo lahko deluje tako s pomočjo polnilca (ni v kompletu), kakor tudi s pomočjo treh baterij LR14 (niso v kompletu).

    Dimenzije lončarskega kolesa:

    • osnova je 29 x 23 cm,
    • višina osnove je 7,5 cm,
    • premer vrtljivega kroga je 14,5 cm.

    Pred začetkom dela omehčajte kos gline. Ta kos postavite v sredino kroga in vklopite lončarsko kolo. Z rokami dajte izdelku želeno obliko. Potem z uporabo plastičnega noža na vrtljivem kolesu obdelajte rob izdelka. Če želite, lahko dodate reliefne okraske. Pri tem vam bo pomagalo posebno plastično stojalo, kamor lahko namestite plastični rezalnik na različnih ravneh. Z rahlim dotikom namestite reliefne okraske med vrtenjem kolesa. Če želite odstraniti končni izdelek s kolesa, uporabite posebno orodje, ki je priloženo kompletu. Barvanje pripravljene mojstrovine je mogoče, ko se izdelek popolnoma posuši. Ostanke gline pustite v tesno zaprti vrečki. Če kos gline postane trd, ga je pred uporabo potrebno oviti z mokro krpo in pustiti nekaj ur v plastični vrečki.

    Uporabite svojo domišljijo in rezultat vas bo prijetno presenetil!

    Kreativni set je pakiran v privlačni kartonasti embalaži in je odličen kot darilo.

    Primerjava
   • Sale
    Kreativni-set-mozaik-Assembly1
    Kreativni-set-mozaik-Assembly1
    Quick View

    Mozaik Assembly je izredno kakovosten set, ki vam omogoča ustvariti lepo sliko. Set vsebuje posebne pripomočke, ki vam bodo pomagali pri rokovanju s plastičnimi elementi. Dele mozaika nataknete na luknjičasto podlago tako, kot prikazujejo navodila. K setu je priložen vzorec v realni velikosti. Dimenzija podlage za sliko je 33 cm х 26,5 cm.

    Tako kot izdelovanje mozaikov tudi omenjeni set na splošno razvija usklajevanje gibanja, urejenost, koncentracijo pozornosti, ročno zmogljivost in trening oči. Prav tako pomaga pri razvoju domišljije in prostorskega razmišljanja.

    Otrokom podarite zanimivo ustvarjalno igro in kmalu boste na svoji steni imeli novo mojstrovino, ki jo bodo izdelale otroške roke. Razveselili se boste slike skupaj s svojim otrokom!

    Deli mozaika so majhni, zato je set primeren za otroke, starejše od 8 let.

    Set perl je pakiran v barviti embalaži in je odličen kot darilo!

    Prosimo, da ob naročilu po elektronski pošti sporočite tudi vrsto seta: ribica ali tiger.

    Primerjava
   • Kreativni set Risanje na vodi Ebru
    Kreativni set Risanje na vodi Ebru
    Quick View

    Tehnika risanja na vodi Ebru je znana od 13.stoletja. To je zanimiv način ustvarjanja, ki vam bo podaril veliko trenutkov sprostitve in mira. S risanjem na vodi lahko izrazite svoje emocije v vzorcih in cvetlicah.  Hkrati pa boste ustvarili nekaj mojstrovin, saj se narisana na vodi risba prenaša na papir.

    V setu so:

    • Pravokotna posoda dimenzije 27,5 cm x 20,5 cm x 3 cm,
    • Pripravljena osnovna tekočina 450 ml,
    • Prašek za pripravljanje tekočine 10 g,
    • 7 listov debelega papirja 22,5 cm x 16 cm,
    • 12 različnih barv po 6 ml vsaka,
    • Pipeta,
    • 2 palčki za risanje 17,5 cm vsaka.

    Navodila za risanje:

    1. Osnovno tekočino dobro pretresite in nalijte v posodo za risanje. Običajno uporabljajo vso tekočino (450 ml) naenkrat. Za začetnike priporočimo uporabiti polovico tekočine.
    2. Odprite barvo, ki ste jo izbrali za risanje. Dodajte jo v tekočino s pomočjo pipete. Ne dodajate naslednje barve do takrat, ko se ne bo prva barva razširila po tekočini.
    3. Ko ste dodali vse barve, ki jih želite, da bodo na risbi, lahko začnete risati s pomočjo palčke. S palčko lahko premikate barve tako, da dobite različne vzorce.
    4. Ko ste ustvarili risbo, previdno položite zgoraj risbe list papirja in dvignite. Tako se bo slika prenesla na papir.
    5. Odložite sliko na suho in čisto površino in jo tam pustite, da bi se posušila.
    6. Ostanke barv v tekočini lahko odstranite s pomočjo časopisa ali drugega starega papirja.
    7. Za pripravljanje nove osnovne tekočine za risanje zmešajte ves prašek (10 g) in 2 litra vode, ki jo prej segrejte do temperature 60 – 80 ° C. S tem naj pomaga odrasla oseba. Vodo s praškom dobro pretresite 2 – 3 min, potem pustite za eno uro. Po eni uri še enkrat močno pretresite, da bi se prašek popolnoma raztopil. Pripravljeno tekočino shranjujte v tesno zaprti steklenici v temnem in hladnem prostoru. Izpostavljenost sončni svetlobi ali visokim temperaturam lahko povzroči, da tekočina izgubi svoje lastnosti. Tekočino je treba porabiti v enem mesecu.

     

    Kreativni set Risanje na vodi Ebru razvija otrokove ročne spretnosti, domišljijo in potrpežljivost, obenem pa otroka dobro pomiri. Glavna posebnost takšnega načina risanja je, da otroku ni treba znati dobro risati. Vseeno bo dobil pravo mojstrovino! Lastnoročno ustvarjena slika lahko postane okrasitev za sobo ali darilo za sorodnike ali prijatelje.

    Ustvarjalni set za risanje Ebru je pakiran v barvni embalaži in bo lepo darilo za vsako priložnost!

    Primerjava
   • Kreativni set Vulkanski izbruh
    Kreativni set Vulkanski izbruh
    Quick View

    Kreativni set Vulkanski izbruh je vesela igra, ki bo zajela otroka! Saj bo ustvaril izbruh vulkana kar doma! Set je idealen za vse ljubitelje nenavadnih naravnih pojavov. Igra z umetnim vulkanskim izbruhom je povsem varna, mladi raziskovalci pa bodo zadovoljni z privlačnim poskusom. Za ustvarjanje izbruha je treba natančno z žličko odmeriti pobarvano sodo bikarbono in citronsko kislino, ki sta v kompletu. Oba praška premešate s pomočjo plastične palčke. Mešanico date v plastično obliko vulkana. V plastični kozarec nalijete vodo in jo s pomočjo brizgalke dodate v center vulkana. Pripravite se na izbruh!

    Poučni set vsebuje:

    – vulkansko plastično obliko,

    – plastični kozarec,

    – žličko,

    – lonček s pobarvano sodo bikarbono,

    – lonček s citronsko kislino,

    – zaščitna očala,

    – plastično palčko,

    – brizgalko,

    – navodila.

    Višina vulkana je 5 cm, širina je 11,5 cm.

    Set je izdelan iz kakovostnih materialov, plastična osnova za vulkan pa omogoča nešteto ponovitev poskusa.

    Kreativni set Vulkanski izbruh je pakiran v privlačni škatli in bo odlično darilo za mladega radovedneža!

    Primerjava
   • Out of stock
    Mikroskop1
    Mikroskop1
    Quick View

    Nov komplet, mikroskop z dodatki, je odličen način za seznanjanje otroka s svetom znanosti in narave. Mikroskop ima vse, kar je potrebno za ogled mikrokozmosa.

    Povečevalni objektivi omogočajo 100-/400-/1200-kratno povečanje. V mikroskop je vgrajena žarnica, ki osvetljuje vzorce v času pregleda. Za delovanje mikroskopa potrebujete dve bateriji AA (nista v kompletu).

    To je idealen set za mladega znanstvenika. S tem mikroskopom bo vaš otrok preživel nepozaben čas in odkril nove stvari. Spodbujate radovednost otroka!

    Set je pakiran v privlačni kartonasti embalaži.

    Primerjava

   Results 1 of 2