Varovanje osebnih podatkov

– Ponudnik (Veverica d.o.o.) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

– Ponudnik (Veverica d.o.o.) za nedoločen čas hrani naslednje podatke registriranih članov vvk.si: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije.

– Ponudnik (Veverica d.o.o.) navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb in računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

– Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

– Za goste vvk.si hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila. Gre za naslednje podatke gostov vvk.si: ime in priimek, e-naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslovi za dostavo, država prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila, ter e-naslov gosta, ki se lahko uporabi v marketinške namene (pošiljanje ponudb).

– Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

– Pridržujemo si pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani, kadar koli in brez predhodnega opozorila spremenimo. Vsebine, objavljene na tej spletni strani, nimajo značaja uradnega dokumenta, razen kadar je to posebej navedeno. Prav tako uporabnikom ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav oziroma nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo s spletne strani.

– Na tej spletni strani boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.